Laatste nieuws over Netflix

Tweede film To All The Boys komt in 2020, derde film in productie

De tweede film van To All The Boys I’ve Loved Before heeft een releasedatum gekregen. Daarnaast is definitief bevestigd dat daarmee het einde nog niet in zicht is voor de romantische komedie. Er zal namelijk ook een derde film verschijnen en de productie daarvoor is nu al begonnen.

To All The Boys I’ve Loved Before

Tijdens de Summer of Love was To All The Boys I’ve Loved Before één van de romantische komedies die Netflix uitbracht. Het verhaal rondom Lara Jean Covey werd zeer goed ontvangen. De tiener schreef brieven naar alle jongens die ze ooit leuk vond. Die brieven waren voor haarzelf en lagen diep in een kast verstopt… tot ze op een dag werden verzonden. Vanaf daar wordt haar leven een flinke chaos.

To All The Boys: P.S. I Still Love You

Het verhaal was gebaseerd op het boek van Jenny Han. In totaal waren er drie boeken geschreven en de fans hoopten dan ook al snel dat Lana Condor (Lara Jean) en Noah Centineo (Peter) terug zouden keren voor nieuwe verhalen. Dat is nu dus het geval, want het tweede boek is eveneens verfilmd. To All The Boys: P.S. I Still Love You zal op 12 februari op Netflix verschijnen. Een mooie datum zo twee dagen voor Valentijnsdag.

To All The Boys: Always and Forever Lara Jean

En daar zal het dus niet bij blijven. Netflix heeft bij de bekendmaking van de releasedatum van het tweede deel ook definitief de geruchten bevestigd dat er gewerkt wordt aan een derde deel. Sterker nog, de productie voor To All The Boys: Always and Forever Lara Jean is al begonnen. Een releasedatum voor de derde film is nog niet bekendgemaakt, maar het ligt in de lijn der verwachting dat deze in 2021 zal verschijnen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?