Laatste nieuws over Netflix

Tweede ronde Serie Kampioenschappen 2018 van start

De tweede ronde van de Serie Kampioenschappen 2018 zijn afgelopen weekend van start gegaan. Om de pijn van het missen van het WK voetbal in Rusland door Nederland een beetje te verzachten organiseert FlixInfo op Facebook de Serie Kampioenschappen, waar de beste series op Netflix strijden om de titel.

Gekwalificeerde series

Iedere dag om 14.00 uur vindt op Facebook de battle plaats. Middels een loting werden twee series aan elkaar gekoppeld, waarna het aan de volger op Facebook was om te stemmen. De eerste battle was met Suits versus Breaking Bad direct een war kraker. Suits won uiteindelijk.

In sommige gevallen waren de verschillen zeer groot, zoals bijvoorbeeld bij La Casa de Papel tegen Rake. De Spaanse serie kreeg liefst 94 procent van de stemmen en Peaky Blinders kreeg 92 procent van de stemmen in het onderonsje met Archer. Meerdere keren waren de battles echter ook zeer spannend. Bij Black Mirror en Mindhunter was het verschil zelfs slechts twee stemmen, in het voordeel van Black Mirror. Ook Rick and Morty ging met de hakken over de sloot verder, door Mad Men met 51-49 te kloppen.

Alle series die door zijn naar de tweede ronde: Suits, Daredevil, House of Cards, Stranger Things, Sherlock, Rick and Morty, The Bridge, Fargo, Better Call Saul, Black Mirror, Peaky Blinders, Sons of Anarchy, DARK, The Crown, Friends en La Casa de Papel.

Tweede ronde

Zondag is de eerste battle van de tweede ronde van start gegaan. Suits en Better Call Saul troffen elkaar en in de komende dagen staan nog zeven battles op het programma, waarna de kwartfinales aan zullen breken. Bekijk hieronder het schema van de Serie Kampioenschappen 2018.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?