Laatste nieuws over Netflix

Tweede seizoen Formula 1: Drive to Survive in februari op Netflix

F1 Formule1 Formula1 Drive to Survive Netflix

Formula 1: Drive to Survive seizoen 2 komt iets sneller dan verwacht naar Netflix. De documentairereeks over het afgelopen seizoen van de Formule 1 werd begin maart verwacht, vlak voor de start van het 2020-seizoen in Australië. Het wordt echter 28 februari.

Behind the scenes

Het eerste seizoen van Formula 1: Drive to Survive gaf een fraai inkijkje bij de Formule 1. Coureurs maar ook teambazen en mensen achter de schermen kwamen uitgebreid aan het woord. Zo kreeg Günther Steiner, de teambaas van Haas, een ware cultstatus door zijn rol in Drive to Survive.

Langer de tijd

Het eerste seizoen werd in de week voor de start van het Formule 1-seizoen in Australië gelanceerd. Nu krijgen de kijkers iets meer tijd om zich op te warmen. Waar de eerste race van het seizoen op 15 maart staat gepland, zal op 28 februari het tweede seizoen van Drive to Survive al komen.

Focus op Mercedes in Duitsland?

Vorig seizoen deden Ferrari en Mercedes niet mee aan de serie, ditmal wel. Er wordt vooral uitgekeken naar de aflevering met Mercedes. Die vierden een feestje in Duitsland, maar het werd één grote chaos. In regen vlogen allebei hun wagens eraf en ging Max Verstappen er met de buit vandoor. Door het goede seizoen van Verstappen en zijn derde plaats in het WK zal er voor hem ook opnieuw veel aandacht zijn. De trailer is nog niet verschenen.