Laatste nieuws over Netflix

Tweede seizoen van Friends from College besteld door Netflix

Netflix heeft een tweede seizoen van Friends from College besteld. De serie ging ongeveer een maand geleden in première en dus had de streamingdienst ook in dit geval niet lang bedenktijd nodig om de serie met nog een seizoen te verlengen. Eerder werd van Ozark al razendsnel een tweede deel besteld.

Harvard

In Friends from College komen oude schoolvrienden jaren later weer samen. Ze studeerden aan Harvard en na de studententijd verwaterde het contact wat, al waren er altijd kruisverbanden. Zo wordt er vreemdgegaan en hebben ze elkaar nodig om succesvol te zijn voor hun werk.

Friends from College seizoen 2 op Netflix

Friends from College krijgt met een tweede seizoen een vervolg van Netflix. Wanneer de nieuwste afleveringen zullen verschijnen is nog niet bekend, maar dit zal vermoedelijk de zomer van 2018 worden. Het is in ieder geval duidelijk dat Friends from College voor Netflix het gewenste effect had bij de kijker. Voor de serie werd een sterrencast verzameld. De belangrijke rollen zijn namelijk voor Keegan-Michael Key (Ethan), Cobie Smulders (Lisa), Annie Parisse (Sam), Nat Faxon (Nick), Fred Savage (Max) en Jae Suh Park (Marianne).

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?