Laatste nieuws over Netflix

Tweede seizoen Locke & Key aangekondigd door Netflix

De aankondiging voor Locke & Key seizoen 2 heeft niet lang op zich laten wachten. De verfilming van de gelijknamige comic verscheen een kleine twee maanden geleden. Nu zal er een tweede seizoen volgen over de familie Locke en het Key House.

Key House vol met sleutels

Na de moord op hun vader gaan drie kinderen en moeder Locke naar het ouderlijk huis van hun vader. Gekgenoeg waren ze nog nooit op Key House geweest en al snel ontdekken ze waarom. Er zijn grote geheimen in het huis, die allemaal mogelijk worden door sleutels. Deze magische sleutels blijken een link te hebben met de moord op hun vader. Alleen ze zijn niet de enige die de sleutels graag in handen krijgt.

Verhaal vervolgen

De verfilming van de comics van Joe Hill en Gabriel Rodriguez is bewerkt door Carlton Cuse en Meredith Averill. Ze laten weten blij te zijn om verder te mogen met het verhaal. “Wij zijn Netflix, zeker in deze moeilijke tijden, ontzettend dankbaar voor alle steun en kunnen niet wachten om het spannende volgende hoofdstuk met iedereen te delen.” Brian Wright namens Netflix. “Wereldwijd waren gezinnen in de ban van het verhaal van Joe Hill en Gabriel Rodriguez. We zijn ontzettend trots dat we deel uitmaken van deze show. We kunnen daarom niet wachten op wat Carlton Cuse, Meredith Averill en hun creatieve team in petto voor ons hebben met seizoen 2.”

Wanneer komt Locke & Key seizoen 2?

Normaal gesproken verschijnen series van Netflix vaak ongeveer een jaar na de release van het eerste seizoen. Door de huidige situatie zal dat anders zijn. Het is ongewis wanneer de productie kan starten vanwege de coronacrisis én wanneer alle acteurs beschikbaar zijn. Het is dus heel lastig om te voorspellen wanneer Locke & Key seizoen 2 zal verschijnen. Dit zal in ieder geval niet voor de zomer van 2021 het geval zijn.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?