Laatste nieuws over Netflix

Tweede seizoen Riverdale wordt veel langer

Goed nieuws voor fans van Riverdale, want van het tweede seizoen van de serie kunnen we veel langer gaan genieten. Bestond het eerste seizoen uit ‘slechts’ dertien afleveringen, het tweede seizoen krijgt liefst negen afleveringen meer. Tweeëntwintig episodes krijgen we dus voorgeschoteld.

The CW-serie wekelijks op Netflix

Riverdale werd al bij de lancering genoemd als de opvolger voor Pretty Little Liars. Nu PLL is afgelopen kijken we dan ook uit naar het vervolg. Daar hoeven we gelukkig niet heel lang op te wachten. Liep het eerste seizoen van januari tot en met mei 2017, het tweede seizoen zal al in oktober beginnen. Netflix maakte bekend dat op 12 oktober de afleveringen zullen beginnen op de streamingdienst.

Veel meer afleveringen van Riverdale

Nu blijkt ook waarom het seizoen veel eerder begint. Er worden namelijk liefst 22 afleveringen gemaakt, zo heeft Archie Comics bekendgemaakt. De opnames zijn namelijk al beginnen en de eerste episode staat al volledig op de plaat. In het eerste seizoen draaide het om de moord op Jason Blossom, waarvan we aan het einde van het seizoen ontdekten wie de verrassende moordenaar was. De cliffhanger voor het nieuwe seizoen volgde al snel, want Archie’s vader werd tijdens een overval neergeschoten.

Hier gaat Riverdale seizoen 2 over

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?