Laatste nieuws over Netflix

Tweede seizoen The Politician komt sneller dan gedacht

The Politician zal in juni al verschijnen met het tweede seizoen. De serie debuteerde afgelopen najaar op Netflix en na driekwart jaar is het dus al raak voor het vervolg. Daarin moet Payton Hobart zijn volgende stap zetten richting het presidentschap.

Eerste project Ryan Murphy

Afgelopen najaar was The Politician het eerste project van Ryan Murphy voor Netflix. De showrunner van onder meer Glee en American Horror Story is exclusief aan de slag voor de streamingdienst. Recent verscheen de limited serie Hollywood en nu is het dus alweer raak met het vervolg van The Politician.

President van de Verenigde Staten worden

Dat deze serie zo snel een vervolg krijgt, komt onder meer doordat er direct twee seizoenen waren besteld. De productie kon dan ook direct door, waarbij er een duidelijke koers wordt gevaren. Payton Hobart (gespeeld door Ben Platt) wil de president van de Verenigde Staten worden. Daarvoor moet hij nog heel wat stappen zetten, te beginnen met de verkiezing winnen van studentenvoorzitter van zijn school. En dit blijkt voor hem in de komische serie al een flinke opgave.

Senaat van New York

Op vrijdag 19 juni zal het tweede seizoen van The Politician verschijnen. Payton zal hierin zijn eerste echte politieke stappen gaan zetten, want hij doet een poging om Dede Standish (Judith Light) te verslaan om de zetel van het senaat in de staat New York. Een op het oog kansloze missie tegen de langdurig zittende en geliefde Standish.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?