Laatste nieuws over Netflix

UFO’s verstoren vrijgezellenfeest in Netflix-film Blasted

Tijdens Geeked Week heeft Netflix de eerste beelden gedeeld van de aankomende sciencefictionkomedie Blasted. Vanaf 28 juni is deze film al te zien op Netflix en dat is nog maar een paar weken wachten!

Aliens afschieten met laserguns

Blasted volgt de twee jeugdvrienden Sebastian en Mikkel, die herenigd worden voor Sebastians vrijgezellenfeest. Waar Mikkel nooit volwassener is geworden dan een tiener die lasergamen leuk vindt, heeft Sebastian zich ontwikkeld tot een echte workaholic die het feest gebruikt om een potentiële klant binnen te hengelen. Maar als het vrijgezellenfeest verstoord wordt door… een heuse buitenaardse invasie, is het aan Mikkel en Sebastian om zich te herenigen als het lasertag-duo dat ze ooit waren: ze moeten terugvechten! Wat blijkt de aliens immers te kunnen doden? Hun laserguns!

Cast

De hoofdrollen in Blasted, die van Sebastian en Mikkel, worden gespeeld door Axel Bøyum en Fredrik Skogsrud. De overige rollen worden vertolkt door Mathias Luppichini, André Sørum, Eirik Hallert, Evelyn Rasmussen Osazuwa en Ingrid Bolsø Berdal.

Hessdalen-lichten

De gebeurtenissen in Blasted zijn gebaseerd op een écht onverklaarbaar fenomeen. Dat klinkt misschien gek, maar het is waar. We hebben het over de zogenaamde Hessdalen-lichten. Het betreft ongeïdentificeerde lichten die worden waargenomen in een 12 kilometer lang stuk van de Hessdalen-vallei op het platteland van Midden-Noorwegen. De wetenschap heeft wel een aantal hypotheses opgesteld met betrekking tot deze lichten, die zijn alle niet helemaal toereikend. Daarom zijn de Hessdalen-lichten nog altijd onverklaarbaar te noemen. Wat wél bekend is, is de releasedatum van Blasted. De sciencefictionkomedie gaat op 28 juni in première op Netflix!

Bekijk de trailer van Blasted

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?