Uitzendschema

Dit is het uitzendschema van Legends of Tomorrow seizoen 4 op Netflix

Legends of Tomorrow seizoen 4 is op Netflix wekelijks te volgen. Omdat dit geen serie van de streamingdienst zelf is, maar van The CW worden niet alle afleveringen in één keer toegevoegd aan het aanbod, maar verschijnt er iedere week een nieuwe aflevering.

Als laatste gestart

Op Netflix zijn veel meer series van The CW te volgen, maar Legends of Tomorrow is als laatste van deze series in Nederland van start gegaan. Lang hield de streamingdienst de startdatum geheim, maar sinds 23 oktober is het seizoen in gang gezet.

Wanneer wordt de nieuwe aflevering van Legends of Tomorrow seizoen 4 verwacht?

Wanneer de nieuwste aflevering van Legends of Tomorrow seizoen 4 op Netflix te zien is hangt af van The CW. De vaste dag waarop een aflevering in Nederland bij Netflix verschijnt is in ieder geval de dinsdag. Het hangt echter wel van de programmering van The CW af of er daadwerkelijk een aflevering verwacht mag worden. Als er in Amerika geen aflevering van Legends of Tomorrow uitgezonden wordt, dan moeten we in Nederland ook een week wachten.

Rondom de feestdagen kan het wel eens voorkomen dat er even geen aflevering verschijnt. Bovendien is er na een aantal afleveringen ook altijd een midseason break, een periode van een aantal weken waarin de serie stilligt. In totaal mogen we twintig afleveringen van Legends of Tomorrow seizoen 4 op Netflix verwachten. Een deel daarvan verschijnt in 2018, het andere deel in het voorjaar van 2019.

Crossover

Ieder seizoen wordt er ook een crossover-aflevering gemaakt. Legends of Tomorrow maakt namelijk onderdeel uit van het Arrowverse, net als The Flash, Supergirl en Arrow. Deze vier series komen één keer per seizoen samen in de zogeheten crossover-aflevering. Die special staat gepland voor week 50, ongeveer halverwege december 2018 dus. Ditmaal maakte Legends of Tomorrow hier geen onderdeel van uit. Daarna zal de serie in 2019 weer hervat worden.

Dit is het uitzendschema van Legends of Tomorrow seizoen 4 op Netflix:

 

Aflevering Titel Op Netflix:
1 The Virgin Gary 24 oktober
2 Witch Hunt 31 oktober
3 Dancing Queen 7 november
4 Wet Hot American Bummer 14 november
5 Tagumo Attacks!!! 21 november
6 Tender is the Nate 28 november
7 Hell No, Dolly! 5 december
8 Legends of To-Meow-Meow 12 december
9 Lucha de Apuestas 2 april 2019
10 The Getaway 9 april
11 Séance & Sensibility 16 april
12 The Egglant, The Witch & The Wardrobe 23 april
13 Egg MacGuffin 30 april
14 Nip Stuck 7 mei
15 Terms of Service 14 mei
16 Hey, World! 21 mei

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?