Uitzendschema

Dit is het uitzendschema van Shooter seizoen 3 op Netflix

Shooter seizoen 3 is op Netflix van start gegaan op 22 juni. Vanaf dat moment volgt er in principe wekelijks een nieuwe aflevering, maar soms is er een week geen nieuwe aflevering beschikbaar. Dit uitzendschema laat zien wanneer nieuwe afleveringen van Shooter seizoen 3 verwacht mogen worden op Netflix.

Onderbrekingen

Netflix heeft voor verschillende landen de exclusieve uitzendrechten van Shooter. Dit begon al bij seizoen 1 en dat is ook in seizoen 3 het geval. Dat wil echter niet zeggen dat het ook daadwerkelijk een serie van Netflix is.

Shooter is namelijk een serie van de Amerikaanse zender USA. Daarom wordt er ook wekelijks een aflevering aan het aanbod toegevoegd, want als het een echte pure Netflix Original was geweest, zou het complete seizoen in één keer verschijnen.

Uitzendschema Shooter seizoen 3 op Netflix

Het uitzendschema van Shooter seizoen 3 op Netflix is in onderstaande tabel te zien. Omdat USA de eigenaar is van Shooter bepalen zij ook het uitzendschema. Wanneer zij een week geen ruimte in de programmering hebben voor Shooter seizoen 3, zal er die week dus ook geen aflevering verschijnen. Ook op Netflix verschijnt dan geen nieuwe aflevering. Om niet voor onaangename verrassingen te komen te staan hebben wij het uitzendschema van Shooter seizoen 3 hieronder voor jou op een rij gezet. USA heeft nog niet de volledige programmering voor de volledige loop van Shooter bekend gemaakt, waardoor niet alle data bekend zij. Daarom wordt dit artikel wekelijks van een update voorzien.

Wanneer er dus een week geen aflevering is van Shooter seizoen 3, dan zal dat in onderstaand uitzendschema af te lezen zijn. Het derde seizoen bestaat uit dertien afleveringen. Dat zijn er fors meer ten opzichte van seizoen 2. Dat seizoen werd ook na acht afleveringen onderbroken, omdat hoofdrolspeler Ryan Phillippe zijn been had gebroken. Seizoen 1 bestond overigens uit tien afleveringen.

Shooter gecanceld

Na drie seizoenen is Shooter gecanceld door de zender USA Network. Er zal dus geen vierde seizoen van Shooter gemaakt worden, al hopen de productiebedrijven achter Shooter nog wel ergens anders onderdak te vinden.

Aflevering Titel Op Netflix
1 Backroads 22 juni
2 Red Meat 29 juni
3 Sins of Father 6 juli
4 The Importance of Service 13 juli
5 A Call to Arms 20 juli
6 Lines Crosses 27 juli
7 Swing Vote 3 augustus
8 The Red Badge 10 augustus
9 Alpha Dog 17 augustus
10 Orientation Day 24 augustus
11 Family Fire 31 augustus
12 Patron Saint 7 september
13 Red Light 14 september

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?