Uitzendschema

Dit is het uitzendschema van Undercover seizoen 3 op Netflix

Undercover seizoen 3 gaat op 21 november van start op Netflix. Doordat de serie een coproductie is met VRT, kan het complete seizoen niet in één keer worden uitgebracht op Netflix in Nederland. In plaats daarvan worden er wekelijks nieuwe afleveringen toegevoegd. In dit uitzendschema lees je welke aflevering van Undercover seizoen 3 wanneer wordt toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

Vlaamse samenwerking

Undercover ging in 2019 van start en kan met recht een uniek project genoemd worden. In eerste instantie was het de bedoeling dat de serie gemaakt zou worden door het Belgische Eén, maar toen de opnames in volle gang waren, besloot Netflix zich ermee te bemoeien. Het eerste seizoen werd dan ook zowel in België uitgezonden als toegevoegd aan het aanbod op Netflix in Nederland. Daar duurde het niet lang tot de serie uitgroeide tot een gigantische hit.

Door de Vlaamse samenwerking veranderde er ook iets wat betreft lanceringsstrategie. Waar Netflix er grotendeels om bekend staat om eigen series in één keer toe te voegen aan het aanbod, werd er bij Undercover na één seizoen voor gekozen om er een wekelijkse uitzending van te maken. Dat gaat ook bij seizoen 3 gebeuren. Met dit artikel ben je dan ook precies op de hoogte met wanneer wel en geen nieuwe afleveringen verschijnen van Undercover seizoen 3. Daarbij valt meteen op dat het seizoen is ingekort ten opzichte van vorig jaar. Undercover seizoen 3 telt geen tien, maar acht afleveringen.

Samenwerking Ferry en Bob

Voor het derde seizoen van Undercover keert Ferry Bouman terug. In het eerste seizoen werd de jacht op hem geopend door Bob en nu gaat hij samenwerken met niemand minder dan Bob. De twee zullen elkaar hard nodig hebben, want Bob is wegens wangedrag ontslagen bij de politie en krijgt mogelijk een gevangenisstraf. Ferry komt op zijn beurt vrij, maar ziet dat zijn plek aan de top van de xtc-wereld is ingekomen. De twee blijken elk hun eigen belang te hebben om de handen nu in één te slaan. Undercover seizoen 3 gaat op 21 november van start op Netflix.

➡ Hoe laat verschijnen afleveringen van Undercover op Netflix?

Dit is het uitzendschema van Undercover seizoen 3 op Netflix

Aflevering Titel Op Netflix
1 Boze Oog 21 november
2 Festival Shop Super Sales 28 november
3 Trust Issues 5 december
4 Trojan Horse Power 12 december
5 Revolucíon 19 december
6 Victor 26 december
7 Enrichochet 2 januari
8 Roadblock 9 januari

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?