Uitzendschema

Dit is het uitzendschema van Designated Survivor seizoen 2 op Netflix

Designated Survivor seizoen 2 ligt op Netflix vanaf 14 december een aantal weken stil. Vanwege de midseason break staan er dan even geen uitzendingen op het schema. Onderstaand uitzendschema biedt een handige houvast om te achterhalen wanneer Designated Survivor seizoen 2 verder gaat op Netflix.

Midseason break

Na tien afleveringen gaat Designated Survivor met een korte winterslaap. Vanwege de feestdagen wordt er een midseason break ingelast. Dat is jammer, maar de positieve kant is dat er in 2018 nog twaalf afleveringen zullen komen.

In totaal zullen er namelijk liefst 22 afleveringen van Designated Survivor seizoen 2 gemaakt worden. Het verhaal van president Tom Kirkman is dus nog lang niet over.

Wanneer gaat Designated Survivor seizoen 2 verder op Netflix?

Wanneer Designated Survivor seizoen 2 verder gaat op Netflix is vlak voor de winterfinale bekend gemaakt. ABC deelde mee dat seizoen 2 wordt hervat op 28 februari 2018 in Amerika. Zij zijn de uitzendgemachtigden in Amerika en pas als zij de nieuwste aflevering hebben uitgezonden mag Netflix 24 uur later die episode ook in Nederland aan het aanbod toevoegen. Designated Survivor seizoen 2 gaat in Nederland via Netflix dus verder op 1 maart 2018.

Rondom Designated Survivor seizoen 1 ontstond vorig jaar wat verwarring. De cliffhanger voor de midseason break was dermate intens dat veel mensen het vermoeden had dat dit het einde van het seizoen betekende. Bovendien moest er toen tot medio maart gewacht worden op het vervolg van Designated Survivor. Ook voor seizoen 2 wordt de midseason break dus weer vrij lang.

Vast staat dat van Designated Survivor seizoen 2 op 14 december de laatste aflevering van 2017 te zien is. Seizoen 2 zal daarna op de eerste dag van maart 2018 weer opgepakt worden met in totaal dus nog twaalf afleveringen. Op dit moment is alleen de datum van eerste aflevering na de winterbreak bekend. Zodra de data bekend zijn van de andere afelveringen zal dit artikel van een update voorzien worden. Hoe spannend de cliffhanger van Designated Survivor aflevering 10, seizoen 2 ook is, het zal dus niet het einde van het seizoen betekenen. Vooralsnog is Designated Survivor seizoen 3 ook nog niet besteld, dus is het wachten op nieuwe afleveringen van seizoen 2.

Aflevering Titel Op Netflix
11 Grief 1 maart
12 The Final Frontier 8 maart
13 Original Sin 15 maart
14 In The Dark 22 maart
15 Summit 29 maart
16 Fallout 5 april
17 Overkill 12 april
18 Kirkman Agonistes 19 april
19 Capacity 26 april
20 Bad Reception 3 mei
21 Target 10 mei
22 Run 17 mei

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?