Uitzendschema

Dit is het uitzendschema van Riverdale seizoen 4 op Netflix

Riverdale seizoen 3 Netflix uitzendschema

Riverdale seizoen 4 gaat in oktober eindelijk van start op Netflix. De eerste aflevering van seizoen 4 wordt 9 oktober uitgezonden bij The CW. Een dag later staat de eerste aflevering online op Netflix. Het is de bedoeling dat er wekelijks nieuwe afleveringen van Riverdale op Netflix verschijnen, maar soms wordt er een week of zelfs meer overgeslagen. In dit artikel vind je een overzicht van wanneer de afleveringen van Riverdale seizoen 4 bij Netflix te zien zijn.

The CW

Riverdale is altijd razendsnel te bekijken op Netflix, maar toch is het geen officiële Netflix Original. De reeks is afkomstig van de Amerikaanse televisiezender The CW. Met dat netwerk had Netflix jarenlang een deal waardoor nieuwe afleveringen van series razendsnel op de streamingdienst verschenen.

Die deal is inmiddels verlopen, maar dat heeft geen invloed voor Riverdale. De afleveringen blijven dan ook razendsnel verschijnen op Netflix en nog altijd is de donderdag dé Riverdale-dag op Netflix.

Wanneer nieuwe afleveringen Riverdale seizoen 4 op Netflix?

Wanneer mag je nieuwe afleveringen van Riverdale seizoen 4 op Netflix verwachten? Onderaan dit bericht vind je het complete uitzendschema van Riverdale. Doordat Netflix echter afhankelijk is van het uitzendschema van The CW, komt het wel regelmatig voor dat de serie even stil ligt. Onder meer rond feestdagen als Thanksgiving en Kerstmis moeten we het vaak even doen zonder nieuwe afleveringen van de reeks. Met dit artikel ben je precies op de hoogte van wanneer je wel en wanneer je geen nieuwe afleveringen kunt verwachten.

Midseason break

Naast de stilteweken rondom feestdagen is er bij Riverdale ook jaarlijks een midseason break. De seizoenen worden in twee delen geknipt en dat mogen we ook van het vierde seizoen weer verwachten. Wanneer de midseason break plaatsvindt, is nog niet bekend. Vorig jaar, toen het seizoen ook uit 22 afleveringen bestond, vond de midseason break plaats tussen begin december en medio januari. Dat lijken we ook voor seizoen 4 te mogen verwachten.

Uitzendschema Riverdale seizoen 4 op Netflix:

Aflevering Titel Op Netflix
1 In Memoriam 10-okt-2019
2 Fast Times at Riverdale High 17-okt-2019
3 Dog Day Afternoon 24-okt-2019
4 Halloween 31-okt-2019
5 Witness for the Prosecution 7-nov-2019
6 Hereditary
7 The Ice Storm
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22