Uitzendschema

Dit is het uitzendschema van The 100 seizoen 6 op Netflix

Het zesde seizoen van The 100 is inmiddels in volle gang en ook op Netflix kunnen we weer aan de slag met de nieuwste afleveringen van de serie. Door een samenwerking tussen The CW en Netflix verschijnen de afleveringen weer razendsnel na de release in de Verenigde Staten op Netflix in Nederland. Het zorgt er echter ook voor dat we afhankelijk zijn van de uitzendschema’s in Amerika waardoor de serie weleens onverwachts stil kan liggen. Daarom hebben wij het uitzendschema van The 100 seizoen 6 op een rijtje gezet.

The 100 op een nieuwe planeet

The 100 is toe aan zijn zesde seizoen. De serie begon op het moment dat honderd jongeren van de Ark naar de planeet werden gestuurd om te onderzoeken of er leven mogelijk was. Het bracht de jongeren in soms levensgevaarlijke situaties terecht.

Inmiddels zijn we alweer heel wat jaar verder en is de wereld opnieuw verwoest. In het zesde seizoen zien we hoe een aantal jongeren ontwaakt uit een cryo-sleep en naar de planeet worden gestuurd om onderzoek te doen. Goed nieuws is er ook al voor de start van seizoen 6 verschenen, want seizoen 7 van The 100 is ook al aangekondigd!

The 100 seizoen 6 uitzendschema

Aflevering Titel Op Netflix
1 Sanctum 6 mei
2 Red Sun Rising 13 mei
3 The Children of Gabriel 20 mei
4 The Face Behind the Glass 27 mei
5 The Gospel of Josephine 3 juni
6 Memento Mori 17 juni
7 Nevermind 24 juni
8 The Old Man and the Anomaly 1 juli
9 What You Take With You 15 juli
10 Matryoshka 22 juli
11 Ashes to Ashes 29 juli
12 Adjustment Protocol 5 augustus
13 The Blood of Sanctum 12 augustus

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?