Uitzendschema

Dit is het uitzendschema van The Good Place seizoen 3 op Netflix

The Good Place seizoen 3 Netflix

The Good Place seizoen 3 start op Netflix op 28 september en vanaf dan wordt wekelijks een nieuwe aflevering aan het aanbod toegevoegd. Door wijzigingen in de programmering is er echter wel eens een onderbreking, vandaar dit uitzendschema van The Good Place seizoen 3, om te zien wanneer nieuwe afleveringen op Netflix verwacht mogen worden.

Kristen Bell

Kristen Bell speelt de hoofdrol in The Good Place en dat doet ze al vanaf aflevering één. Ze speelt Eleanor Shellstrop die in ‘the good place’ terecht komt, maar zelf heeft ze geen idee waar ze dit aan te danken heeft. Of Bell daar in het echte leven ook recht op zou hebben is overigens twijfelachtig. Onlangs werd namelijk bekend dat ze wel eens wiet rookt en dat in het bijzijn van haar partner Dax Shepard, die een verleden als drugsverslaafde heeft.

Aflevering The Good Place seizoen 3 op Netflix

Een nieuwe aflevering van The Good Place seizoen 3 verschijnt op Netflix iedere vrijdag. Het is geen serie van Netflix zelf, maar van NBC. Netflix heeft enkel de streamingrechten voor buiten Noord-Amerika overgenomen en dat is goed nieuws voor Nederland. Netflix blijft echter wel afhankelijk van het uitzendschema van The Good Place bij NBC. Wanneer zij de programmering omgooien, dan moeten wij ook in Nederland wachten. Uiteraard moet de aflevering eerst in Amerika uitgezonden worden, voordat Netflix de episode mag plaatsen.

The Good Place seizoen 3 bestaat uit dertien afleveringen en wordt opgeknipt in twee delen. Het eerste deel zal in de laatste maanden van 2018 uitgezonden worden, waarna er een mid seasonbreak aanbreekt. Dit heeft te maken met de feestdagen in de Verenigde Staten, dan wordt er voor een andere programmering gekozen. In januari zal seizoen 3 weer hervat worden van The Good Place en wordt de komedieserie ook in Nederland bij Netflix weer hervat. Het einde van The Good Place seizoen 3 wordt eind februari verwacht. Hieronder is het uitzendschema van The Good Place seizoen 3 op Netflix te bekijken.

Aflevering Titel Op Netflix
1 Everyhing Is Bonzer! 28 september
2 The Brainy Bunch 5 oktober
3 The Snowplan 12 oktober
4 Jeremy Bearimy 19 oktober
5 The Ballad of Donkey Doug 26 oktober
6 A Fractured Inheritance 2 november
7 The Worst Possible Use of Free Will 9 november
8 Don’t Let the Good Life Pass You By 16 november
9 Janet(s) 7 december
10 The Book of Dougs 11 januari
11 Chidi Sees the Time-Knife 18 januari
12 Pandemonium 25 januari