Laatste nieuws over Netflix

Unbreakable Kimmy Schmidt krijgt interactieve afsluitende film

Unbreakable Kimmy Schmidt keert toch nog een keer terug. Na vier seizoenen werd de serie door Netflix gestopt, al werd er wel gemeld dat er nog gesproken werd over een afsluitende film. Het was daar lang stil over, tot nu. Het blijkt namelijk een heel bijzonder project te worden.

Interactieve film van Kimmy Schmidt

Tina Fey heeft aan The Hollywood Reporter laten weten dat er in 2020 een afsluitende film komt van Kimmy Schmidt. Het gaat om een interactieve film, waardoor kijkers zelf keuzes kunnen bepalen in het leven van Kimmy. De wereldvreemde vrouw, doordat ze jarenlang in een put heeft geleefd bij een sekte, komt voor de vreemdste situaties te staan. En juist daar zal op worden ingespeeld. In 2020 moet de film te zien zijn op Netflix.

Film is officieel eindpunt

“Unbreakable Kimmy Schmidt was een van de eerste Netflix Original-comedyseries en nu wordt het vervolg de eerste interactieve comedybelevenis. Fans kunnen keuzes maken voor onze personages, zodat er verschillende verhaallijnen kunnen worden ingeslagen met, uiteraard, verschillende grappen”, zo laat Fey weten. “Ik denk dat dit ontzettend goed binnen onze serie past En dat het een geweldige manier wordt om de serie officieel af te sluiten.”

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?