Laatste nieuws over Netflix Trailers

Kimmy Schmidt seizoen 2: Officiële trailer

Unbreakable Kimmy Schmidt seizoen 2 Netflix
De officiële trailer van het tweede seizoen van Unbreakable Kimmy Schmidt is prijsgegeven door Netflix. Het succesvolle eerste seizoen krijgt op 15 april een vervolg op Netflix en afgaande op de trailer mogen we weer een hoop vrolijke en ongemakkelijke momenten verwachten van Kimmy Schmidt.

Even een korte opfrisbeurt: Kimmy Schmidt is dat meisje dat vijftien jaar met een sekte in een grot heeft gewoond. Natuurlijk is ze totaal wereldvreemd als ze na vijftien jaar bevrijd wordt. Ze besluit dan ook nog eens om in New York te gaan wonen. Ze wordt nanny Jacqueline Voorhees, een rijke vrouw die er op los bitcht. Toch krijgt Kimmy het voor elkaar om Jacqueline voor zich te winnen. Het lukt Kimmy om iedereen te palmen, maar één ding is duidelijk: waar Kimmy is, is chaos.

Kimmy Schmidt blijft onnavolgbaar

Door de onwetendheid van Kimmy Schmidt zet ze zichzelf regelmatig voor schut, maar ook anderen zijn vaak de klos van haar loslippigheid. Zo is in de trailer bijvoorbeeld te zien hoe ze tegen een man in een kerstwinkel zegt dat ze vast de ‘gelukkigste vrouw ter wereld’ is. De verbouwereerde persoon reageert vervolgens dat hij een man is, maar ‘Kimberciel’ kan het allemaal weinig schelen. Ze wil in de winkel werken en geeft pardoes haar CV aan de verkoper.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?