Laatste nieuws over Netflix

Nog meer Undercover? Check de boeken én het Undercover-spel

Kun jij niet genoeg krijgen van Undercover? Het derde seizoen is wederom genieten op Netflix en daarnaast is er nog veel meer van de succesvolle serie rondom Bob en Ferry. Want er zijn in de afgelopen jaren namelijk ook boeken en een heus spel verschenen.

Undercover boeken: Alles of Niks

Sinds de geboorte van Undercover is Hugo Luijten ermee aan de slag gegaan. De schrijver is in samenspraak met het productiehuis van de reeks aan de slag gegaan en in 2020 verscheen Alles of Niks. Het boek werd gelijk genomineerd voor de Gouden Strop. In een poging om de witwaspraktijken van een criminele bende aan het licht te brengen, infiltreert undercoveragent Bob Lemmens in een gokkastenimperium in de Limburgse plattelandsgemeente Kinrooi, nabij de Nederlandse grens. Het lijkt een routineklus, totdat er een dode valt en Bob steeds dieper verstrikt raakt in de duistere zaakjes van de familie. Zal hij erin slagen de bende op te rollen voor hij ontmaskerd wordt?

Bekijk op bol.com

Undercover 2: Ramkraak

Undercover 2: Ramkraak is het tweede boek van Hugo Luijten met een nieuwe gevaarlijke case voor Bob Lemmens. Het boek is vlak voor de start van het derde seizoen verschenen. Wanneer bij een serie plofkraken een dode valt, is het aan undercoveragent Bob Lemmens om het vertrouwen van de daders te winnen en hen daarna uit te leveren. De opdracht lijkt eenvoudig voor een flik met zijn ervaring, tot een tienjarige jongen verdwijnt en de situatie dreigt uit te draaien in een bende-oorlog. Volgt Bob zijn instinct of de instructies van zijn teamleiders? En bovenal, kan hij nieuwe slachtoffers voorkomen?

Bekijk op bol.com

Undercover het spel

De makers van Crimibox zijn aan de hand van de serie ook aan de slag gegaan met een spel. Crimibox maakt escapegame achtige spellen voor thuis. Er is een moord gepleegd of er is een zaak en die moeten jullie thuis zien op te lossen. Dat geldt ook voor Undercover het Spel. Treed in de voetsporen van undercover-agenten Bob en Kim. Infiltreer in het misdaadmilieu waar drugssmokkel en wapenhandel welig tieren. Verken het papieren politiedossier en ondervraag je verdachten. Volg je leads tot op het web en de sociale media in jouw zoektocht naar de waarheid. Maar wees voorzichtig genoeg om je eigen cover-up niet op te blazen. Hoe ver ga jij om de moordenaar te pakken? Het Undercover-detectivespel bevat een levensecht papieren politiedossier, bewijsmateriaal en drie mysterieuze omslagen met spannende clues die je online verder kunt uitspitten.

Bekijk op bol.com

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?