Laatste nieuws over Netflix

Undercover een maand later: Doodstil over seizoen 4; Ferry wil graag door

Het is alweer een maand geleden dat de finale van Undercover seizoen 3 verscheen op Netflix. Sindsdien is het doodstil rondom de zeer populaire serie. Komt er een vierde seizoen? Dat is dus nog altijd de grote vraag, die in handen ligt van zowel de makers, de Belgische uitzendgemachtigde als Netflix. Frank Lammers heeft ondertussen wel iets van zich laten horen.

Finale seizoen 3 Undercover

Op 9 januari kwam het derde seizoen van Undercover tot een besluit. Waar Ferry en Bob in het seizoen pardoes moesten samenwerken, liep het aan het einde toch volledig mis. De twee tekenden na een flinke knokpartij de gewapende vrede. Bob keerde terug naar zijn familie, terwijl Ferry berooid achter bleef met een leeg drugslab. Het einde van de serie, of juist de start van een nieuw seizoen? Kijkers waren verdeeld of er een nieuw seizoen kwam en ook over de finale.

Komt er een vierde seizoen?

De vraag die een maand later nog altijd opgaat: Komt er een vierde seizoen van Undercover? Van de diverse partijen is voorlopig nog geen groen licht gekomen. Was de serie wekelijks te zien in België op Eén en in Nederland op Netflix, een dag na de seizoensfinale verscheen de reeks wereldwijd op Netflix. Afgaande op de cijfers van FlixPatrol stond Undercover wereldwijd op plaats 25 in de serielijst. De kijkcijfers in Nederland en België waren sowieso weer goed. Qua populariteit is er dus ruimte voor een vervolg, maar hebben de schrijvers nog meer in petto? Daar is nog altijd geen antwoord op gegeven.

Frank Lammers wil wel door

Deze week liet Frank Lammers wel wat van zich horen. De acteur die Ferry Bouman vertolkt sprak met RTL Boulevard en liet weten dat ook hij nog niets heeft vernomen van de makers. Wel wil hij maar wat graag verder. “Ik weet nog van niets. Maar als ik geroepen wordt om Ferry te spelen, dan kom ik natuurlijk.” Lammers heeft wel een bijrol in de Netflix actiefilm The Takeover, deze zal eind 2022 verschijnen op de streamingdienst.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?