Laatste nieuws over Netflix

Undercover-Ferry moeite met succes: “Spul richt veel ellende aan”

Het is de meest succesvolle rol die Frank Lammers ooit heeft gespeeld, want met Ferry Bouman in Undercover heeft hij de wereld veroverd. En het personages is in de Benelux niet meer weg te denken. Toch vindt de acteur dit erg dubbel.

Dag erna zo depressief

In een interview met Superguide gaat hij uitgebreid in op zijn rol en met name de wereld waarin het zich afspeelt. Zelf is hij geen groot fan van drugs en pilletjes. “Veel mensen gebruiken het in het openbaar, maar dan word ik hyperdepieper en naar. De enige keer dat ik het leuk vond, was ik alleen thuis. Toen heb ik Discovery Channel gekeken, naar een programma over haaien. Maar de dag erna ben je zo depressief.”

Succes Undercover is dubbel

Zo kijkt hij dan ook met een dubbel gevoel naar de omvang van de drugshandel in Nederland. “Het is altijd leuk om ergens de beste in te zijn, maar misschien is dit niet zo goed. Ik vind het ook best moeilijk dat we succes hebben met een serie over drugs, terwijl dat spul veel ellende aanricht. Af en toe probeer ik iets te doen voor de politie en andere hulpverleners, om mijn schuldgevoelens te verzachten.”

Nieuw seizoen voor de deur

Het derde seizoen van Undercover staat voor de deur. Vanaf zondag zijn er wekelijks weer afleveringen te zien van de serie. Ferry Bouman, het personage dat Lammers vertolkt, wordt vrijgelaten en wil terug op zijn troon. Daarvoor moet hij wel een erg bijzondere samenwerking aan gaan. Namelijk met de man die hem heeft opgepakt.

➡ Undercover seizoen 3: Alles wat we al weten

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?