Laatste nieuws over Netflix

Undercover-film Ferry krijgt indrukwekkende cast

De prequel film Ferry over het leven van Ferry Bouman voor de serie Undercover is recent aangekondigd. Nu is de cast en de basis van het verhaal ook naar buiten gebracht. De cast is indrukwekkend, met een flink vleugje Penoza. Zo zijn Monic Hendrickx en Raymond Thiry van de partij. Frank Lammers (Ferry) en Elise Schaap (Daniëlle) zijn uiteraard weer van de partij.

Hasjbaron

Ferry draait om de beginjaren van Ferry Bouman in de onderwereld. De opnames gaan deze week van start. Thiry is net zoals in de serie Undercover de rechterhand van Ferry als John. Hendrickx is de zus van Ferry: Claudia. Daarnaast speelt Huub Stapel de hasjbaron Brink en Tim Lind is zijn zoon Matthijs. Daarnaast zijn Yannick van de Velde, Mike Weerts en Bram Blankestijn ook van de partij.

Amsterdam 2006

Het verhaal begint in 2006 in Amsterdam. Een meedogenloze Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry’s mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden.

Ferry ontmoet Daniëlle

Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd is, de terugkeer naar het kampeerleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Danielle kruipen langzaam onder het stalen pantser van Ferry. Zijn zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld…

Bekijk de aankondiging van Ferry

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?