Laatste nieuws over Netflix

Undercover krijgt ook een derde seizoen

Undercover zal een derde seizoen krijgen. Dit heeft Elise Schaap, één van de hoofdrolspeelsters verklapt. De crimeserie is nog niet eens toe aan het tweede seizoen, want deze moet later dit kalenderjaar verschijnen. Toch zal de Belgisch-Nederlandse reeks ook in 2021 te zien zijn.

Undercover rondom Ferry Bouman

In Undercover draait het om Ferry Boumans, gespeeld door Frank Lammers. Hij en zijn vrouw (Elise Schaap) worden tijdens het eerste seizoen geïnfiltreerd door een politiekoppel, gespeeld door Anna Drijver en Tom Waes. Dat zorgt uiteindelijk voor een grote explosie aan het einde van het eerste seizoen, waarop Bouman wraak wil. Hoe dat verder gaat zal te zien zijn in het tweede seizoen, waarin ook een rol is weggelegd voor Rico Verhoeven.

Derde seizoen Undercover in de maak

De opnames voor dit seizoen zijn afgerond en twee acteurs zaten aan tafel bij Jinek. Waar Waes zich nog op de vlakte hield, gaf Schaap toe dat er een derde seizoen zal worden gemaakt. Undercover is een co-productie van de VRT en Netflix. De Belgische zender mag de afleveringen eerst op de buis brengen, daarna verschijnen de episodes wereldwijd op Netflix.

➡ Wanneer komt Undercover seizoen 2 op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?