Laatste nieuws over Netflix

Undercover krijgt toch een vervolg: Ferry de Serie

Na drie maanden van stilte is er eindelijk goed nieuws over Undercover. Een vierde seizoen is (vooralsnog?) niet aangekondigd, wel wordt er gewerkt aan een nieuwe reeks. De film Ferry krijgt namelijk een vervolg in de vorm van een serie. Met de duidelijke titel Ferry: De Serie.

Hoe is Ferry Bouman groot geworden

Tussen de drie seizoenen van Undercover door verscheen al een prequelfilm. Daarin zagen we hoe Ferry Bouman van een kleine scharrelaar in Amsterdam per toeval in Brabant terecht kwam. Daar ontmoette hij Daniëlle en werden ze een stel. In Ferry: De Serie zal hier een vervolg aan worden gegeven. In het eindshot van de film leert hij Lars kennen, de broer van Daniëlle die heel goed pillen kan koken. Zijn rol was al groot in het derde seizoen van Undercover en dat zal in de prequelserie niet anders zijn.

Daniëlle keert ook terug

In de persverklaring van Netflix laat Frank Lammers, de vertolker van Ferry, weten er zin in te hebben. “Met Ferry: De Serie gaan we weer terug in de tijd. Naast dat ik zelf ook heel benieuwd ben hoe Ferry Ferry is geworden, is dit een heerlijke manier om jong te blijven.” Naast Lammers zal ook Elise Schaap terugkeren als Daniëlle. De karakters die we later in Undercover hebben leren kennen zoals Bob zal vermoedelijk niet te zien zijn in de serie Ferry.

Undercover seizoen 4?

Het is nog niet bekendgemaakt wanneer de opnames plaats zullen vinden en wanneer Ferry De Serie vervolgens op Netflix te zien zal zijn. Over Undercover seizoen 4 is nog geen duidelijkheid verschaft. Officieel is de serie nog niet gestopt, maar een vervolg lijkt wel steeds onwaarschijnlijker. Eerder schreven we na de film Ferry al wat we graag in een Ferry 2 zouden willen zien en welke vragen er beantwoord moesten worden. Die vragen gelden uiteraard ook voor Ferry de Serie.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?