Laatste nieuws over Netflix

Undercover seizoen 2 dé finale: Oorlog

Tien weken hebben we de reis mogen maken en nu is het zover. De finale van Undercover seizoen 2 staat zondagavond op Netflix. Hoe loopt het af met Bob, hoe loopt het af met de broers Laurent en JP Berger, hoe loopt het af met Nathalie en zien we Ferry en Danielle nog terug? De titel belooft in ieder geval heel wat: Oorlog.

Undercover seizoen 2

In Undercover seizoen 2 is de focus volledig komen te liggen op Bob, ook bekend als Steve en Peter. De toch wel in veel opzichte grappige en guitige camping van het eerste seizoen werd vervangen door een manage. Daar deed Bob er alles aan om de broers Laurent en JP de nek om te draaien. Toch was het vooral Bob zelf die zoveel balletjes de lucht in moest zien te houden dat hij vastliep. In de seizoensfinale wordt vanaf 20.55 uur op Netflix duidelijk of hem dat gaat lukken.

Meer Ferry!

Het tweede seizoen van Undercover is door de kijkers voorlopig wisselend ontvangen. De serie is nog altijd ongemeend spannend en iedereen is dan ook benieuwd hoe het gaat aflopen. Toch werd er wel gemord, met name door de minimale bijdrages van Ferry en Danielle. De sterren van het eerste seizoen, moesten het nu doen met een erg summiere bijdrage. Gaan we ze nog zien in de seizoensfinale, of hebben ze hun intieme slotscène al gehad. En komen ze wel terug in seizoen 3?

Seizoen 3 en Ferry de Film

Wat we in ieder geval wel weten is dat er een derde seizoen van Undercover wordt gemaakt. Sterker nog, deze wordt momenteel opgenomen. Onlangs liet Frank Lammers, aka Ferry Bouman, via zijn socials al weten dat hij in Brussel was voor opnames van het derde seizoen. Ferry keert dus terug! Maar in wat voor hoedanigheid is nog de grote vraag. Waar we wel zeker van zijn is dat we nog heel wat Ferry en Danielle gaan zien in Ferry de Film. Deze prequelfilm is afgelopen zomer opgenomen en zal in 2021 op Netflix verschijnen. Hierin wordt het verhaal verteld hoe Ferry en Danielle elkaar hebben ontmoet.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Undercover seizoen 3 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?