Laatste nieuws over Netflix

Undercover seizoen 2 na de zomer op Netflix

Undercover is met het tweede seizoen te zien op Netflix in september. Daarmee is het langer wachten op de geliefde reeks dan veel fans hoopten. Het eerste seizoen was namelijk al in mei van 2019 te zien, na ruim anderhalf jaar komt dus het vervolg. Het goede nieuws is wel dat het daar niet bij zal blijven.

Illegale wapenhandel

Undercover zal op 6 september in zijn geheel verschijnen op Netflix. Het tweede seizoen speelt zich een klein jaar na de gebeurtenissen van het eerste seizoen af. Na de undercover-actie van Kim en Bob werd Ferry Bouman uiteindelijk opgepakt. Nu werkt Kim bij Human Rights, waar Bob een onderzoek leidt naar illegale wapenhandel van Syrië naar een country & western manege in België.

Ferry Bouman vanuit de gevangenis

Bob gaat undercover en probeert in de gratie te komen van de gebroeders Laurent en JP Berger, wapenhandelaars. Ondertussen zet Ferry Bouman vanuit de gevangenis zijn zoektocht voort naar de ware identiteit van undercoveragenten Bob en Kim en ook Bobs puberdochter Polly wil te weten komen wie haar vader nu echt is. In dit tweede seizoen worden er een aantal nieuwe karakters geïntroduceerd, waaronder een kleine rol voor Rico Verhoeven.

Seizoen 3 komt ook

Na september is het nog niet klaar met Undercover, want eerder kwam al naar buiten dat er ook een derde seizoen wordt gemaakt. Nu is deze ook officieel aangekondigd. Of hier al opnames voor zijn gedaan is niet duidelijk.

Bekijk de eerste beelden van Undercover seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?