Laatste nieuws over Netflix

Undercover seizoen 3 begint in november op Netflix: Ferry en Bob werken samen!

Het derde seizoen van Undercover komt dit najaar naar Netflix. Vanaf november is er wekelijks weer een aflevering te zien van de hitserie. Ditmaal zal het seizoen uit acht afleveringen bestaan en wordt het voor Ferry en Bob wel heel bijzonder. De twee gaan namelijk samenwerken.

Undercover wekelijks op Netflix

Vanaf zondag 21 november zal iedere zondag een aflevering van Undercover op Netflix verschijnen. Daarmee loopt het seizoen net zoals tijdens het tweede seizoen volledig gelijk met de uitzendingen op de Belgische televisie. Een groot verschil is wel dat er een veel grotere rol is weggelegd voor Ferry Bouman, want hij is weer uit de gevangenis. En staat al snel oog in oog met Bob! De twee hebben elkaar namelijk hard nodig. Ferry om zijn plek terug te krijgen aan de top van de onderwereld, terwijl Bob juist zijn leven moet zien te redden door de huidige drugsbazen achter de tralies te krijgen.

Serkan en Leyla Bulut

Bob is wegens wangedrag ontslagen bij de politie en heeft een rechtszaak en een mogelijke gevangenisstraf boven zijn hoofd hangen. Ferry komt vrij, maar ziet dat zijn plek aan de top van de xtc-wereld is ingenomen door een sterkere en sluwere bende die geleid wordt door het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut (Murat Seven en Nazmiye Oral). Wanneer een jonge undercoveragent wordt vermoord, beseft de politie dat er een mol in hun midden zit. Patrick Diericks (Jeroen Van der Ven) doet Bob een voorstel: hij kan zijn rechtszaak laten verdwijnen als Bob opnieuw undercover gaat en als burgerinfiltrant de verrader weet te ontmaskeren in de bende van Serkan. Bob neemt deze levensgevaarlijke missie met tegenzin aan in een poging zijn leven opnieuw op de rails te krijgen en een toekomst met zijn nieuwe gezin veilig te stellen. Maar dan stuit hij op Ferry Bouman…

Undercover seizoen 3: Alles wat we al weten

Bekijk de teaser van Undercover seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?