Laatste nieuws over Netflix

Undercover seizoen 4: Alles wat we al weten

Undercover seizoen 4 is iets waar iedereen reikhalzend naar uitkijkt. Het heftige derde seizoen van de Vlaams-Nederlandse serie bracht Bob en Ferry eerst dicht tot elkaar omdat ze een gezamenlijk doel hadden. Richting de finale werd dat een ander verhaal. Hoe gaat het verhaal verder in Undercover seizoen 4? We hebben alles verzameld wat we al weten.

Undercover, hoe zat het ook alweer

Nadat Ferry door toedoen van Bob werd opgepakt in het eerste seizoen, werd het tweede seizoen een stuk minder ontvangen. Het nieuwe verhaal bevatte vooral te weinig Ferry en Daniëlle vonden de meeste kijkers. Dat is in het derde seizoen wel anders geweest. Ferry kwam uit de gevangenis, terwijl Bob in de problemen was gekomen. De twee vijanden kwamen bij elkaar omdat ze een gezamenlijk belang hadden: het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut verslaan. Het zorgt voor een heftig seizoen met nog een veel heftigere finale!

Undercover seizoen 4

Komt er een Undercover seizoen 4? Dat is wel de eerste vraag die we ons moeten stellen. Van de vorige seizoenen was al in een vroeg stadium bekend dat er een vervolg zou komen. Dit was overigens niet altijd de bedoeling, want Elise Schaap (Daniëlle) versprak zich in een talkshow waardoor duidelijk werd dat er nog meer seizoenen zouden komen. De serie Undercover is echter nog altijd ontzettend populair, zowel in België op Eén als in Nederland op Netflix zijn de kijkcijfers uitmuntend. Direct na de finale van het derde seizoen gaat Undercover ook wereldwijd op Netflix verschijnen. Groen licht lijkt dan ook niet ver weg.

Welke personages keren er terug?

Zodra Undercover seizoen 4 staat gepland, is het de vraag welke personages er terug zullen keren voor het nieuwe seizoen. Het ligt voor de hand dat zowel Bob als Ferry opnieuw van de partij zullen zijn. Eén van de twee zal de onderlinge strijd tenslotte definitief moeten gaan beslissen. Of laten ze elkaar écht met rust? En neemt Bob echt afscheid van zijn werk? Daarnaast zijn er grote vraagtekens. De rol van Daniëlle is door de seizoenen heen meer op de achtergrond komen te liggen, haar breuk met Ferry lijkt nu toch definitief. Vanuit het tweede seizoen hebben we behalve Nathalie niemand teruggezien. Het ligt dan ook niet voor de hand dat we personages van de Turkse bende terug zullen zien in Undercover seizoen 4.

Verhaallijn Undercover seizoen 4

Veel daarbij zal natuurlijk afhangen van de verhaallijn van Undercover seizoen 4. Gaat Bob opnieuw undercover om een bende op te rollen? Of gaat het verhaal zich nu volledig toespitsen op de strijd tussen Bob en Ferry, die nu een gewapende vrede lijkt te hebben bereikt? Óf komt er zelfs een volledig nieuwe wending? De makers van Undercover hebben tot dusver telkens weten te verrassen, dus het is nog de vraag wat ze nu voor ons in petto hebben.

Releasedatum Undercover seizoen 4?

Wanneer komt Undercover seizoen 4, dat is ook nog eens de vraag. De afgelopen twee seizoenen van de hitserie verschenen steeds in het najaar. Wel was dit steeds later, was seizoen 2 al te zien vanaf september 2020, nu was het wachten tot november 2021. Ook waren er twee afleveringen minder (acht om tien). Het zal erg afhangen wanneer Netflix en Eén te samen groen licht geven om een nieuw seizoen te maken, dan kan de productie echt op gang komen.

Komen er ook nog films zoals Ferry?

Een bijkomende vraag is of er nog een extra film gaat komen. Afgelopen voorjaar konden we genieten van Ferry, de prequel film van Undercover. Hierin werd het verhaal verteld hoe Ferry van kleine speler in Amsterdam de grote baas werd in Brabant. Hoe hij zijn grote organisatie had opgezet werd niet belicht, dus hierbij is er nog voldoende verhaallijn voor een Ferry 2. En uiteraard zijn er ook andere personages die hun eigen verhaal verdienen, bijvoorbeeld het voorverhaal van Bob? Want zijn Undercover-actie bij Ferry en Daniëlle was niet de eerste zaak die hij onder handen had. De opnames van een film zouden het proces voor Undercover seizoen 4 nog kunnen vertragen.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Undercover seizoen 4 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?