Laatste nieuws over Netflix

Undercover al verlengd met tweede seizoen; opnames gestart

Undercover is nog voor de release op Netflix verlengd met een tweede seizoen, sterker nog de opnames van de Belgisch-Nederlandse serie zijn al begonnen. Op 3 mei is in Nederland het eerste seizoen van Undercover op Netflix verschenen. Een maand eerder was het al raak met goed nieuws.

Undercover seizoen 2

De afgelopen maand is de serie in België al uitgezonden op Eén en werd zeer enthousiast ontvangen. Netflix heeft zich al in een vroeg stadium van de productie aangesloten bij het project, waardoor de streamingdienst ook de internationale rechten heeft om Undercover te streamen. Begin mei was het dus zover met seizoen één en nog voor we konden gaan kijken was er dus al goed nieuws.

Lees hier alles over Undercover seizoen 1

Anna Drijver keert terug

Op 2 april bleken de opnames namelijk te zijn gestart, zo heeft Tom Waes – één van de hoofdrolspelers – via Twitter verklapt. Duidelijk uit de foto is dat Anna Drijver ook opnieuw van de partij zal zijn. De opnames zullen lopen tot en met eind september, waardoor het tweede seizoen van Undercover begin 2020 wordt verwacht. Showrunner is opnieuw Nico Moolenaar.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?