Laatste nieuws over Netflix

Update Netflix nu ook doorgevoerd voor Android

Android Netflix Update (1) Netflix heeft de update nu ook ontrold voor de Andoid-toestellen. In de afgelopen weken introduceerde Netflix een nieuw logo met daarbij ook een frisser design van het systeem. Daarbij was de desktopversie als eerste aan de beurt, waarbij de zwarte omgeving is vervangen door een witte.

Vorige week waren de iPad en iPhone aan de beurt, nu zijn alle android-applicaties van Netflix geupdate. Er zijn een aantal elementen aangepast, maar vooral de kleursetting is vernieuwd. Android-gebruikers kunnen Netflix updaten naar versienummer 3.60. Daarbij is het logo vernieuwd met een witten achtergrond en rode letters. Dit was andersom.

Android Netflix Update (2)De bovenbalk is vernieuwd in design en kleur. De volledige app komt hierdoor meer bij elkaar. Opvallend is dat er voor de desktopversie gekozen is om de achtergrond wit te maken, terwijl op de applicaties er nog altijd een zwarte omgeving is.

Het is verstandig om de nieuwste update te downloaden, mits je Android-apparaat dit niet al automatisch doet. Dit zal de snelheid van het gebruik van Netflix ten goede komen en ook mogelijke problemen met o.a. de ondertiteling voorkomen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?