Laatste nieuws over Netflix

Update: Ontbrekende afleveringen The Walking Dead seizoen 10 toegevoegd

The Walking Dead seizoen 10B is op vrijdag 4 juni toegevoegd aan Netflix. Toch was de reeks nog niet helemaal compleet. Aflevering 20 én 21 stonden namelijk nog niet op de streamingdienst. Inmiddels zijn de problemen verholpen!

Gesplitst seizoen

Door de pandemie werd The Walking Dead seizoen 10 gesplitst in twee delen. De seizoensfinale kon namelijk niet worden opgenomen en daarna werd de koers gewijzigd. De eerste 15 afleveringen waren eind 2019 en begin 2020 al te zien in de Verenigde Staten, waarna ze ook op Netflix verschenen. De oorspronkelijke seizoensfinale kreeg een vervolg met zes extra afleveringen. Dit werden specials waarin telkens één personage op de voorgrond staat. Seizoen 11 – het slotseizoen – zal in Amerika vervolgens dit najaar beginnen.

Aflevering 20 Splinter en Aflevering 21 Diverged

We kunnen nu aan de slag met de resterende afleveringen van seizoen 10 op Netflix, alleen was de lijst nog niet direct compleet. De meeste afleveringen verschenen vrijdag, alleen aflevering 20 en aflevering 21 van The Walking Dead seizoen 10 stonden nog niet op Netflix. Het ging om de afleveringen met de titels Splinter en Diverged.

Maandagochtend toegevoegd

De vraag was wanneer deze wel zouden worden toegevoegd, want al snel was duidelijk dat het om een probleem van tijdelijke aard was. In de loop van het weekend kwam aflevering 21 al op Netflix en maandagochtend is ook aflevering twintig toegevoegd. Hierdoor zijn alle 22 afleveringen van The Walking Dead seizoen 10 nu te zien op de streamingdienst én kan het wachten op seizoen 11 begonnen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?