Laatste nieuws over Netflix

Valeria en Blood & Water verlengd met tweede seizoen

Netflix heeft twee internationale series verlengd voor een tweede seizoen. Het Spaanse Valeria mag verder voor nieuwe avonturen van de dames, dat is ook het geval voor de Zuid-Afrikaanse reeks Blood & Water.

Puleng en Fikile

De Zuid-Afrikaanse producties van Netflix vallen voorlopig in de smaak. Queen Sono werd recent ook al snel verlengd en binnen een maand na de release heeft ook Blood & Water groen licht gekregen voor een vervolg. Daardoor zullen we gaan zien wat de consequenties zijn voor Puleng en Fikile na hun explosieve confrontatie. Waarbij meer mysterie en drama zich zal ontvouwen.

Boekenreeks Valeria

Van de Spaanse serie Valeria werd op voorhand veel verwacht, toch viel de buzz rond de reeks vooralsnog in Nederland mee. De cijfers waren voor Netflix toch aanleiding genoeg om een tweede seizoen te bestellen. Er is voldoende materiaal voor heel wat afleveringen, want Valeria is gebaseerd op de boekenreeks van Elisabet Benavent. Een jonge schrijfster heeft een totaal writer’s block. Ze heeft eigenlijk niets meer over te schrijven sinds haar huwelijk met Adrian en de afstand die ze daardoor heeft gecreëerd tussen haar en haar vriendinnen. Tijd om het roer om te gooien.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?