Laatste nieuws over Netflix

Vaste rol voor Erica in derde seizoen van Stranger Things

Netflix heeft bekend gemaakt dat er tenminste twee personages worden toegevoegd aan het derde seizoen van Stranger Things. Erica krijgt een vaste rol in de serie, nadat ze al even opdook in seizoen 2. Daarnaast is er een nieuw alternatief meisje te zien vanaf het derde seizoen.

Robin

Dat alternatieve meisje zal Robin heten in Stranger Things en zij wordt gespeeld door Maya Thurman-Hawke. Zij is de dochter van acteurs Uma Thurman en Ethan Hawke. Het wordt voor de negentienjarige actrice de eerste grote rol in een serie.

Robin speelt een door haar baantje verveeld meisje en is op zoek naar avontuur. Dat vindt ze uiteindelijk ook, want Robin stuit op een duister geheim in Hawkins. Dat geheim zal ongetwijfeld een belangrijke rol in het derde seizoen spelen.

Erica

Erica was al te zien in het tweede seizoen van Stranger Things. Ook toen werd het meisje gespeeld door Priah Ferguson en dat zal dus ook in seizoen 3 het geval zijn. Erica is het zusje van Lucas en heeft nogal een eigen mening. Bij de bekendmaking door Netflix meldde de streamingdienst dat Erica niet alleen is. Volgens Netflix brengt ze ‘an army of friends’ mee. Wanneer we dat kunnen zien is nog niet bekend. De releasedatum van Stranger Things seizoen 3 is namelijk nog niet bekend. De verwachting is echter dat dit begin 2019 zal zijn. De opnames zullen vermoedelijk in april dit jaar van start gaan en rond oktober afgerond worden.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?