Laatste nieuws over Netflix

Nieuwe gezichten in seizoen 3 van Orange is the New Black

Orange is the New Black Netflix OriginalHet derde seizoen van Orange is the New Black zal pas in juni verschijnen op Netflix, toch druppelt het eerste nieuws over de Original al door. Er zullen namelijk veel nieuwe gezichten verschijnen in de oranje gevangenispakken. Zo heeft Mary Steenburgen al via Twitter laten weten dat ze wordt toegevoegd aan de cast. Ze is bekend van onder meer Joan of Arcadia en Bored to Death. Ook Marsha Stephanie Blake is toegevoegd.

Het eerste seizoen van Orange is the New Black draaide vooral om Piper. Hoe ze in de gevangenis is beland en haar verdere bestaan in het oranje pak achter de tralies. In het tweede seizoen werden al meer andere personages in de gevangenis belicht, dit zal in het derde seizoen worden voortgezet. Piper Kerman, de auteur van het boek waar de serie op is gebaseerd, heeft dit in een interview verteld.

Kerman liet weten dat er fantastische verhalen en wendingen in het derde seizoen zullen zitten. Daarbij komen meer achtergrondverhalen van gevangen naar voren en zullen er ook nieuwe gezichten worden geïntroduceerd die ook een gevangenisstraf moeten uitzitten. Daarbij ook B. Rogers, gespeeld door Marsha Stephanie Blake. De actrice plaatste namelijk onlangs de onderstaande foto op naar Instagram, waar haar naamplaatje ook al zichtbaar werd. Zoals gezegd moeten de fans van Orange is the New Black nog wel even wachten, Netflix zal het derde seizoen pas in de zomer van 2015 lanceren.

We call this look “Dirty Berdie.” #chameleon. #BadAssMommyBitchesWork

Een foto die is geplaatst door MarshaSBlake (@marshasblake) op

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?

2 Reacties