Laatste nieuws over Netflix

Veelbesproken 365 DNI in juni terug voor vervolg

De veelbesproken film 365 DNI keert binnenkort terug op Netflix voor een tweede deel. De eerste film verscheen in juni 2020 op Netflix en groeide binnen no time uit tot een groot succes. Al snel werd duidelijk dat er ook een tweede deel zou volgen van de erotische hit. Nu blijkt dat het wachten bijna voorbij is.

Vervolg in juni

Het tweede deel van 365 DNI, ook wel bekend als 365 Days, wordt namelijk in juni toegevoegd aan het aanbod van Netflix. In het tweede film gaat het verhaal van Massimo (Michele Morrone) verder. Hij heeft zichzelf 365 dagen de tijd gegeven om de jonge vrouw Laura (Anna-Maria Sieklucka) verliefd op hem te laten worden. In het tweede deel keren zowel Massimo als Laura terug om hun relatie verder te kunnen ontdekken. Al zal dat niet eenvoudig worden, want er zijn kapers op de kust.

Naast de terugkeer van Michele Morrone en Anna-Maria Sieklucka, keren ook tweede andere acteurs terug. Het gaat om Magdalena Lamparska en Otar Saralidze. Zij zijn verantwoordelijk voor de rollen van respectievelijk Olga en Domenico. Simone Susinna is nieuw toegevoegd aan de cast. Hij kruipt in de huid van Nacho.

Derde deel

Niet alleen mogen we ons opmaken voor een tweede deel van 365 DNI, van de Poolse film is ook al een derde deel aangekondigd. Net als het tweede deel, wordt ook het derde deel nog ergens in 2022 op Netflix verwacht. Een releasedatum daarvoor is echter nog niet bekendgemaakt.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer 365 DNI deel 2 en 3 op Netflix verschijnen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?