Laatste nieuws over Netflix

Veranderingen voor Mindhunter seizoen 2, opnames starten

De opnames van Mindhunter seizoen 2 gaan nog deze maand van start. Na het succesvol verlopen eerste seizoen wordt er al uitgekeken naar het vervolg met de FBI-agenten Holden Ford en Bill Tench. Bedenker en regisseur David Fincher heeft voor het nieuwe seizoen twee nieuwe regisseurs aangesteld.

Acht nieuwe afleveringen

Voor het tweede seizoen zullen er acht nieuwe afleveringen gemaakt worden. Dat zijn dus wel twee episodes minder dan het eerste seizoen van Mindhunter. Ook is al bekend dat de Atlanta Child Murders een grote rol in het nieuwe seizoen zullen spelen.

Net als de moordenaars in het eerste seizoen hebben de Atlanta Child Murders ook daadwerkelijk plaatsgevonden in de vorige eeuw. Wayne Williams zat achter deze gruwelijke moorden en Ford en Tinch willen hem aan de tand voelen om te ontdekken wat er in zijn hoofd om gaat. De twee willen nog steeds ontdekken hoe een seriemoordenaar redeneert, zodat er in de toekomst in een eerder stadium signalen opgepikt kunnen worden van een mogelijke seriemoordenaar.

Mindhunter seizoen 2

Wanneer Mindhunter seizoen 2 op Netflix verschijnt is nog niet bekend, maar de opnames zullen nog voor het einde van april van start gaan. Vermoedelijk verschijnen de nieuwe afleveringen dan dus eind 2018, of net na de jaarwisseling. Een bevestiging is nog niet gegeven door Netflix. Wel is het duidelijk dat er twee nieuwe regisseurs aan boord gehaald zijn voor het tweede seizoen van Mindhunter. Fincher neemt bij twee afleveringen de regie weer op zich. Hij zal de eerste en de laatste aflevering regisseren.

De andere afleveringen worden geregisseerd door Andrew Dominik (The Assiassination of Jesse James) en Carl Franklin (Devil In A Blue Dress). Franklin neemt vier afleveringen voor zijn rekening, terwijl Dominik twee episodes zal regisseren.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?