Laatste nieuws over Netflix

HUH?! Verborgen hint in Undercover-aftiteling voor seizoen 3?

Undercover seizoen 2 leek een gesloten einde te hebben, of was dat maar schijn? In de aftiteling van de finale van de serie gebeurde namelijk iets vreemds. Er verscheen plotseling een regel tekst! Is dit een verborgen hint voor het aanstaande derde seizoen?

Bob komt eindelijk tot rust

Na een wel heel dolle rit is Bob aan het einde van het tweede seizoen van Undercover eindelijk tot rust gekomen. Hij kan afscheid nemen van Kim en probeert de relatie met zijn dochter Polly weer op te bouwen. Het slotstuk van Undercover seizoen 2 geeft dan ook het beeld van een afgesloten verhaal, terwijl we toch weten dat er al een derde seizoen wordt opgenomen. Zat er een geheime aanwijzing in de aftiteling?

Wij moeten eens praten

Sinds de Marvel-films weten we dat het verstandig is om de aftiteling uit te zitten en ook nu kunnen we wel eens een verborgen hint hebben gekregen. Terwijl de aftiteling liep en de muziek speelde, verscheen er opeens een ondertitel. ‘Wij moeten eens praten’, is de veelzeggende tekst. Dit kan uiteraard heel veel verschillende dingen betekenen, of is het een foutje? Dat laatste zou wel erg curieus zijn, want het is namelijk zo’n sterke zin! Want wie moeten er eens met elkaar praten? Waar voor Bob alle lijnen lijken afgesloten, is dat een ander verhaal voor Ferry en JP. Zouden de twee mannen elkaar treffen in de gevangenis? Het is één van de vele theorieën voor het aanstaande derde seizoen. Hierover hebben we dit artikel geschreven.

De opvallende tekst in de aftiteling van Undercover

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?