Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Verklapt deze video het lot van Hope uit Virgin River?

De opnames van het vierde seizoen van Virgin River zijn inmiddels afgerond. Op Instagram zijn inmiddels verschillende video’s verschenen waarin we mee worden genomen naar achter de schermen. Op een van de video’s zien we ook Hope voorbij komen. Die video lijkt dan ook het lot van Hope McCrea in Virgin River te verklappen.

Afwezig in seizoen 3

Hope McCrea, gespeeld door Annette O’Toole, was het grootste gedeelte van Virgin River seizoen 3 afwezig. Later bleek dat dat alles te maken heeft met de pandemie. In de serie was het verhaal dat Hope niet terug kon keren wegens een orkaan na een bezoekje aan haar bejaarde tante. Door middel van telefoongesprekken, kregen we wel een glimp van haar.

Showrunner Sue Tenney vertelde daar toentertijd al over: “Dat was door de pandemie. We hebben heel hard gewerkt om ervoor te zorgen dat ze nog steeds heel veel in de show was. Als we een vierde seizoen hebben, dan is iedereen gevaccineerd en is de pandemie niet meer wat het is. Dus ik hoop dat we Annette (Hope, red.) dan terug hebben.”

Lot Hope

Aan het einde van het derde seizoen van Virgin River ging het volledig mis voor Hope. Ze was betrokken bij een zwaar auto-ongeluk en het is nog maar de vraag of ze dat overleeft. Althans… Een video op Instagram lijkt inmiddels te verklappen dat Hope het ongeluk overleeft. In de video zit Hope aan tafel met haar vriendinnen en wordt stuk voor stuk geroepen voor wie de opnames van seizoen 4 voorbij zijn en dus ook voor Hope.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @virginriverseries

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Virgin River seizoen 4 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

➡ Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep en klets gezellig mee!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?