Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Verklapt deze video wie Jack heeft neergeschoten in Virgin River?

Het derde seizoen van Virgin River wordt op 9 juli toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Het wachten is momenteel op de release van de officiële trailer. Alhoewel die nog even op zich laat wachten, heeft TVLine nu wel een video te pakken gekregen waarin we er mogelijk achter komen wie verantwoordelijk is voor het neerschieten van Jack. Mel vond hem aan het einde van het eerste seizoen hevig bloedend achter zijn bar.

Wie is de dader?

De afgelopen maanden hebben fans van Virgin River zich massaal afgevraagd wie Jack heeft neergeschoten. Uiteindelijk kwamen wij met een artikel waarin we de hoofdverdachten bespraken. Een van die drie hoofdverdachten lijkt nu dan toch echt de dader te zijn. In een exclusieve sneak peek van TVLine horen we dat Brady door Calvin geconfronteerd wordt met snitchen naar de autoriteiten. Calvin dreigt hem ‘op tijd’ te vermoorden, maar dat is niet het enige interessante wat we horen.

Zo horen we Calvin ook zeggen: “Aan de positieve kant, ik denk dat je geprobeerd hebt om alles goed te maken gezien wat er met Jack is gebeurd.” Suggereert hij daar nou mee dat Brady verantwoordelijk is voor het neerschieten van Jack in de seizoensfinale van seizoen 2? Voor nu lijkt alles in ieder geval even naar Brady te wijzen, al verklapte showrunner Sue Tenney eerder al dat het mysterie rondom het neerschieten van Jack misschien de komende seizoenen nog wel speelt.

Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

➡ Lees ook: Alles wat we al weten over Virgin River seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?