Bridgerton Laatste nieuws over Netflix

Verklapt dit de verrassende hoofdpersoon voor Bridgerton seizoen 4?

Bridgerton keert dit jaar terug voor alweer een derde seizoen. Daarin draait het allemaal om het huwelijk van Colin Bridgerton met Penelope Featherington. Daarmee is de volgorde van de boeken veranderd. Als de originele volgorde zou worden aangehouden, zou het derde seizoen namelijk draaien om de romance van Benedict. Oplettende fans hebben nu ontdekt dat de op één na oudste Bridgerton-broer waarschijnlijk ook wordt overgeslagen voor het vierde seizoen.

Volgorde

Fans hebben ontdekt dat Julia Quinn, de schrijfster van de Bridgerton-boeken, de sectie over de karakters op haar website heeft aangepast. Deze staan nu gerangschikt op volgorde van verschijnen als partners van de hoofdpersonages. Op de eerste plek zien we dan ook Simon, op de tweede plek staat Kate en op de derde plek staat Penelope. Opmerkelijk genoeg zien we daarna Phillip Crane staan, de man op wie Eloise verliefd wordt. En dat terwijl Benedicts Sophie pas op de vijfde plaats staat.

Eloise

Het begint er dan ook steeds meer naar uit te zien dat ook het vierde seizoen niet zal draaien om Benedict, maar om Eloise. Al zou het ook nog kunnen dat ervoor gekozen is om Phillip hoger te plaatsen, omdat hij al te zien is geweest in de serie. Dat geldt niet voor Sophie. Naar verwachting zal niet lang na de release van Bridgerton seizoen 3 bekend worden wie centraal staat in seizoen 4.

Niets missen van Bridgerton? Volg deze Facebook groep!

➡ Lees ook: Bridgerton seizoen 3: Alles wat we al weten

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?