Laatste nieuws over Netflix

Verrassend succes Never Have I Ever krijgt tweede seizoen

De tienerserie Never Have I Ever is door Netflix verlengd. Dit voorjaar verscheen de serie op de streamingdienst en werd een zeer verrassende hit. Een tweede seizoen kon dan ook eigenlijk niet uitblijven en is nu aangekondigd.

Tienerserie over Devi

In Never Have I Ever draait om de vijftienjarige Devi. Ze heeft een moeilijk eerste jaar achter de rug op haar school en wil nu alles veranderen aan haar sociale status. Maar vrienden, familie en haar eigen gevoelens maken dat allerminst eenvoudig. Een opvallende rol was er voor John McEnroe. De gewezen toptennisser is voice-over van de reeks.

Devi zichzelf gaan waarderen

Netflix heeft nu Never Have I Ever vernieuwd voor een tweede seizoen. Dat werd duidelijk door middel van een video met de complete cast. Actrice Maitreyi Ramakrishnan, de vertolker van Devi “Ik wil graag zien dat Devi zichzelf gaat waarderen en van zichzelf gaat houden, want ik denk dat veel mensen dat missen. Mensen moeten leren dat je eerst van jezelf moet houden.” Wanneer we het tweede seizoen van Never Have I Ever op Netflix mogen verwachten, is nog niet bekend.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?