Laatste nieuws over Netflix

Verrassende rentree in Lucifer seizoen 5: Eve

Het slotseizoen van Lucifer zal niet ongemerkt voorbij zijn en daarvoor wordt alles uit de kast gehaald. Zo blijkt er namelijk ook een verrassende rentree zijn. De showrunner laten weten dat Eve opnieuw te zien zal zijn.

Eve en Maze

Entertainment Weekly had de primeur te pakken. Er is nieuwe foto verschenen van de opnames van het vijfde seizoen van Inbar Lavi, de actrice die Eve vertolkt. Tegenover EW hebben Ildy Modrovich en Joe Henderson de rentree bevestigd. “We zijn zo blij dat Eve terug is. Toen we haar voor de laatste keer zagen brak Eve het hart van Maze. Dus een reünie tussen deze twee favorieten demonen zal spoeltjes moeten verlopen… toch?”

God maakt zijn entree

Met de terugkeer van dit personage wordt er steeds meer duidelijk van het vijfde seizoen van Lucifer. Recent werd al bekendgemaakt dat acteur Dennis Haysbert is vastgelegd om in het slotseizoen zijn entree te maken als God. Ook is er voor dit seizoen een musical-aflevering gepland. Het vijfde seizoen wordt een groots aangepakt slot van de populaire reeks. Eerst zouden er tien afleveringen worden gemaakt, dit is vervolgens uitgebreid naar zestien stuks. Hierdoor wordt het slotseizoen wel opgesplitst in twee delen.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Lucifer seizoen 5 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?