Laatste nieuws over Netflix

Vervolg Purple Hearts aanstaande? Plannen op tafel voor tweede film!

Purple Hearts is de hit van deze zomer op Netflix. De romantische dramafilm heeft veel losgemaakt en staat al weken bovenin de lijstjes. Nicholas Galitzine is één van de hoofdrolspelers, hij vertolkt Luke. De acteur ziet een vervolg wel zitten en daar blijkt inmiddels ook aan gewerkt te worden!

Tweede film Purple Hearts

Galitzine sprak uitgebreid met People Magazine over Purple Hearts en de liefde tussen Luke en Cassie. Daarnaast denken de acteurs zelf al hardop na over een vervolg. “Er zijn veel verschillende manieren waarop het zou kunnen gaan. We wachten af en kijken of het juiste verhaal gemaakt kan worden. Maar het is cool om te zien dat mensen vragen om een tweede film.” De film Purple Hearts is losjes gebaseerd op het boek met dezelfde naam van Tess Wakefield. Het boek is dan ook geheel verwerkt in de eerste film en dat biedt dus geen basis voor een sequel. Purple Hearts 2 zal dus een volledig nieuw verhaal moeten worden.

Meer films krijgen vervolg

Purple Hearts zou inmiddels allerminst de eerste film zijn die Netflix door de uitstekende kijkcijfers besluit om een vervolg te geven. Dat gebeurde recent nog met The Gray Man. Andere voorbeelden zijn The Old Guard, Enola Holmes, The Kissing Booth en Tall Girl. Voorlopig heeft Netflix officieel nog geen groen licht gegeven voor een vervolg. Mocht deze gemaakt gaan worden, en er dus nog een volledig script moet worden uitgewerkt, zal het zeker een jaar of langer in beslag nemen. De zomer van 2023 lijkt al krap, dus is de zomer van 2024 een realistischere releasedatum.

Veelgestelde vragen Purple Hearts

Komt er een Purple Hearts 2?

De makers en de acteurs van Purple Hearts zijn al volop bezig met een vervolg van het verhaal. Het is echter wachten op officieel groen licht van Netflix voor er een Purple Hearts 2 wordt gemaakt.

Zijn er meer boeken van de Purple Hearts schrijver?

Tess Wakefield heeft Purple Hearts geschreven. Dit boek is onder meer op bol.com te verkrijgen. Het is helaas het enige boek dat Wakefield heeft geschreven en in Nederland beschikbaar is.

Welke film moet ik kijken als ik Purple Hearts leuk vindt?

Netflix heeft veel romantische dramafilms, denk eens aan The Last Letter from Your Lover, Toscana, All the Bright Places, The Last Summer en Always be my Maybe.

Waar vind ik de muziek van Purple Hearts?

De muziek van Purple Hearts is een groot succes, veel nummers zijn echte hits geworden. De volledige soundtrack kun je hier vinden op Spotify.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?