Laatste nieuws over Netflix Verwijderalarm

Verwijderalarm: Schoonmaak nog niet ten einde

alarmverwijderen
In de voorgaande edities van ons Verwijderalarm bleek al dat er veel titels verwijderd werden door Netflix. De eerste check van maart heeft als resultaat opgeleverd dat die schoonmaak in maart nog niet ten einde komt. Ook in maart zullen er veel titels uit het aanbod gehaald worden door Netflix. We merken echter ook dat er de laatste weken veel nieuwe titels aan het aanbod worden toegevoegd.

Leuk wordt het nooit natuurlijk, titels die van Netflix verdwijnen. Zo ontstond er afgelopen weekend ook weer paniek bij veel (jonge) kijkers, toen Netflix bekend maakte dat Frozen verwijderd zou worden. Inmiddels is deze populaire film niet meer te zien. Anderzijds is een schoonmaak zo nu en dan nou eenmaal nodig. Wat dat betreft wordt 14 maart een pittige dag. Op die dag verdwijnen namelijk liefst 65 titels, van de 90 die ons de komende weken zullen ontvallen. Van deze 65 titels zijn er een hoop TEDTalk documentaires. Het is niet bekend of deze rechten nog verlengd worden door Netflix. Ook de BBC-discussie is nog gaande. Opnieuw is het Netflix gelukt de rechten met een maand te verlengen, van series zoals Luther en House of Cards (UK). Van Doctor Who konden echter niet alle acht seizoenen behouden blijven. Het is afwachten wat er gebeurt na 31 maart. Hopelijk lukt het Netflix om de BBC-rechten voor een langere periode vast te leggen.

Bekijk hieronder de lijst met films en series die binnenkort verwijderd worden door Netflix. Klik HIER om de lijst met titels te bekijken die onlangs zijn verwijderd.

[table “44” not found /]

Bekijk hieronder de lijst met films en series die binnenkort verwijderd worden door Netflix. Klik HIER om de lijst met titels te bekijken die onlangs zijn verwijderd.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?