Laatste nieuws over Netflix

Verwijderalarm: Hell on Wheels en meer de klos

Hell on Wheels Netflix
Het laatste verwijderalarm van de maand maart valt reuze mee als we het vergelijken met de voorgaande edities, waarbij er vele films en series werden verwijderd door Netflix. Toch blijft het altijd een pijnlijk moment om te constateren welke titels er verwijderd zijn, of binnenkort zullen verdwijnen uit de catalogus.

Het aantal titels dat binnen nu (22 maart) en drieënhalve week (15 april) van Netflix gaat verdwijnen komt neer op 35. Op 24 en 25 maart verdwijnen de meeste films en series, respectievelijk elf en dertien stuks. De meest populaire serie die binnenkort wordt verwijderd door Netflix is vermoedelijk Hell on Wheels. Van deze populaire serie zijn momenteel nog drie seizoenen te zien op Netflix, maar na 14 april is Hell on Wheels verdwenen. Naast de titels die zullen verdwijnen zijn er recentelijk al zeventien films en series verwijderd.

Wederom veel cabaret verwijderd door Netflix

Het viel ons tijdens het vorige verwijderalarm al op: de licenties van veel cabaretshows liepen af en ook nu is dat weer het geval. Netflix is er niet in geslaagd om veel Nederlandstalige cabaretvoorstellingen te behouden, waardoor er nog maar weinig cabaret overblijft. Shows van onder andere Paul de Leeuw, Youp van ’t Hek, Theo Maassen, Jochem Myjer en Freek de Jonge zijn nog maar zeer kort te bekijken op Netflix.

Bekijk hieronder de titels die binnenkort verdwijnen van Netflix. Klik HIER om te zien welke films en series al zijn verwijderd.

[table “46” not found /]

Bekijk hieronder de titels die binnenkort verdwijnen van Netflix. Klik HIER om te zien welke films en series al zijn verwijderd.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?