Verwijderalarm

Verwijderalarm: Licenties Downton Abbey en The Office verlengd

Een mooie update van het verwijderfront. Voor de laatste dag van 2022 stonden een aantal grote series op de lijst van het Netflix Verwijderalarm. Daar is nu verandering in gekomen, want drie series zijn namelijk alsnog verlengd.

Licenties zijn verlengd

Het gaat om Downton Abbey, The Office en Superstore. Deze drie series stonden de afgelopen weken op de nominatie om te verdwijnen van Netflix. Keek je in het systeem van de streamingdienst, dan verscheen de melding dat je op 31 december voor het laatst naar deze reeksen kon kijken. Gelukkig is dit nu niet meer het geval, wat de indicatie geeft dat de licenties zijn verlengd. Het enige wat niet bekend is, is voor hoelang de rechten zijn verlengd door Netflix. De komende tijd kunnen de drie series in ieder geval nog bekeken worden.

Stuk gunstiger dan een jaar geleden

Zo is het verschil met een jaar geleden erg groot. Op de laatste dag van 2021 zag Netflix namelijk veel grote series verdwijnen. Het ging daarbij om onder meer Friends, Homeland, Prison Break en The Big Bang Theory. Deze titels verhuisden naar andere streamingdiensten. Ditmaal zijn er voorlopig dus geen grote vertrekkers.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?