Laatste nieuws over Netflix Verwijderalarm

Verwijderalarm: The Walking Dead verdwijnt

Netflix verwijdert The Walking Dead

The Walking Dead is de grote verliezer van onze check om het verwijderalarm samen te stellen. We hebben wederom alle titels gecontroleerd en zijn een aantal films en series tegengekomen die verwijderd zullen worden, of inmiddels al verdwenen zijn. The Walking Dead is één van de titels die zal verdwijnen. Daarnaast verlopen ook van een groot aantal kinderseries de rechten.

The Walking Dead is de meest opvallende titel die gaat verdwijnen uit de catalogus van Netflix. Ook Gossip Girl zorgt voor een flinke schok, maar dat deze populaire serie zou verdwijnen was bij het vorige verwijderalarm al bekend. Het is natuurlijk teleurstellend als uitgerekend jouw favoriete serie of film wordt verwijderd door Netflix. Er blijft echter altijd hoop bestaan op een terugkeer van de titels. Dit is al eens eerder gebeurd met Gossip Girl en ook nu weer heeft de helpdesk van Netflix aangegeven dat indien het mogelijk is er een poging gewaagd wordt om de rechten wederom vast te leggen.

Het gaat in totaal om 29 titels die binnenkort verwijderd zullen worden door Netflix. Zestien films en series zijn recentelijk al uit het aanbod geschrapt. Bekijk hieronder de lijst met films en series die binnenkort zullen verdwijnen uit het aanbod van Netflix, klik HIER om de titels te bekijken die al verwijderd zijn.

[table “33” not found /]

Klik HIER om het overzicht met alle verwijderde films en series te bekijken

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?