Laatste nieuws over Netflix Verwijderalarm

Verwijderalarm: Weinig reden tot paniek

alarmverwijderen

Het is wel eens vervelender geweest om het Verwijderalarm te presenteren. Twee keer per maand brengt de officieuze fan- en informatiesite Netflix-Nederland.nl een overzicht naar buiten met titels die verwijderd zijn of op korte termijn zullen verwijderen. De schade lijkt in april vooralsnog mee te vallen.

Het eerste verwijderalarm van deze maand toont namelijk dertien titels die de komende weken verwijderd zullen worden. De meeste hiervan verdwijnen op donderdag 7 april. Net als bij het vorige verwijderalarm staat ook Hell on Wheels op de lijst. Het is Netflix dus (nog) niet gelukt om de rechten van deze populaire serie te verlengen. Ook Deviance wordt eind april verwijderd. Naast de titels die de komende weken zullen verdwijnen zijn er recentelijk 23 films en series uit het aanbod geschrapt door Netflix.

Dat het aantal verwijderde titels nu zo mee valt geeft de aanbodexplosie van afgelopen week extra glans. Er werden afgelopen week namelijk 99 titels toegevoegd aan het aanbod. Daarmee neemt het aanbod van Netflix dus behoorlijk toe, nadat de afgelopen maanden veel titels verdwenen. Bekijk hieronder de titels die de komende weken verwijderd worden. Klik HIER om de titels te zien die al verwijderd zijn.

[table “48” not found /]

Klik HIER om de titels te zien die al verwijderd zijn.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?