Laatste nieuws over Netflix

Vier grote namen gestrikt voor Stranger Things 4

Het vierde seizoen van Stranger Things is weer volop in productie en daardoor zijn er nu ook de namen van nieuwe castleden bekendgemaakt. Een aantal daarvan waren al duidelijk geworden door middel van eerste beelden.

Freddy Krueger

De meest in het oog springende naam is misschien wel Robert Englund. Hij speelde Freddy Krueger in de Nightmare on Elm Street-films. Daarnaast zijn Tom Wlaschiha (Game of Thrones), Jamie Campbell Bower (Sweeney Todd) en Eduardo Franco (Booksmart) officieel aangekondigd als toevoegingen voor het vierde seizoen. Hiervan was het al duidelijk dat Wlaschiha mee zou doen. In de korte aankondiging over het lot van Jim Hopper was hij te zien als kampbewaker.

Clubeigenaar Eddie Munson

Van de andere drie is nu duidelijk wat voor rol ze gaan vertolken. Englund is clubeigenaar Eddie Munson. Dit personage zal een centrale rol spelen in het vierde seizoen van Stranger Things. Franco is Argyle, de nieuwe beste vriend van Jonathan en Bower vertolkt Peter Ballard. Ballard werkt in een psychiatrisch ziekenhuis.

Opnames sinds oktober weer hervat

In het voorjaar waren de opnames van Stranger Things volop gaande, waarbij het de intentie was dat eind 2020 het seizoen te zien zou zijn. De inschatting was namelijk dat seizoen 4 zich zou afspelen rondom Thanksgiving óf Kerstmis. Lang lagen de opnames stil vanwege de coronaperikelen. Sinds oktober wordt er weer volop gewerkt. Wanneer de reeks nu zal verschijnen is nog onbekend.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?