Laatste nieuws over Netflix

‘Vierde en vijfde seizoen voor Élite met gloednieuwe cast’

Elite Netflix

Het wachten op Élite seizoen 3 is in volle gang nu we weten dat het seizoen in maart verschijnt. Inmiddels is er echter ook ander nieuws naar buiten gekomen over de Spaanse serie. De Spaanse site Bluper meldt namelijk dat er een vierde en vijfde seizoen zijn besteld. Daarin maken we kennis met een gloednieuwe cast.

Élite

Élite ging in 2018 in première op Netflix en de Spaanse hitserie maakte direct veel los. In het eerste seizoen zagen we hoe Marina werd vermoord en pas in het tweede seizoen kwamen we erachter wie verantwoordelijk was voor haar dood. Duidelijk is inmiddels dat er ook een derde seizoen komt, maar daar blijft het niet bij. Inmiddels heeft Netflix ook een vierde en vijfde seizoen besteld waarvan de opnames in de lente van dit jaar van start gaan.

Nieuwe cast

Netflix denkt namelijk al na over de toekomst van Élite en duidelijk is dat de streamingdienst graag nog even doorgaat met Élite. Daarvoor moet echter wel gezocht worden naar een nieuwe cast, want de huidige groep zou na het derde seizoen vertrekken.

Dat betekent dat we afscheid moeten nemen van Samuel, Guzmán, Nadia, Carla, Polo en de andere studenten van Las Encinas. Of Élite zich wel af blijft spelen op Las Encinas is nog onduidelijk. De nieuwe seizoenen bestaan opnieuw uit acht afleveringen per seizoen.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Élite seizoenen 4 en 5 op Netflix staan? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?