Laatste nieuws over Netflix

Vierde seizoen Orphan Black op komst

Orphan Black seizoen 3 op Netflix

De fans van Orphan Black komen voorlopig nog wel even aan hun trekken. Het derde seizoen is pas net begonnen – iedere week te zien op Netflix – en nu is er al een vierde seizoen aangekondigd. Dit seizoen zal in 2016 verschijnen, zo heeft de BBC bekend gemaakt.

Het derde seizoen van de BBC-serie begon vorige maand op BBC America. Netflix heeft de exclusieve streamingrechten vergaard, waardoor iedere aflevering de dag na de uitzending in de Verenigde Staten te zien is in Nederland. Iedere zondag verschijnt er dan ook een nieuwe aflevering, vandaag is dat al episode vier. Volgend jaar zal dat dus opnieuw het geval zijn met seizoen vier van Orphan Black. Actrice Tatiana Maslany zal voor nog eens tien afleveringen in de rol van Sarah Manning. Ze is getuige van de zelfmoord van haar dubbelganger Beth Childs.

Dat is voor Manning het moment om de identiteit van Childs over te nemen, maar vervolgens blijken er nog meer zussen rond te lopen op de wereld. Voor haar is het daarna de opdracht om al haar ‘zussen’ te vermoorden. Die jacht gaat in 2016 dus verder met tien afleveringen. Ook het derde seizoen bestaat uit tien afleveringen en deze zullen in de komende weken dus verschijnen op Netflix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?

1 Reactie